onsdag 6. juli 2016

Royalty Street torsdag og Cash Street søndag under JGP travet

JGP travet står for tur, noe som er et av årets høydepunkt i travnorge. Stall Bacalao hadde håpet på flere starthester denne helgen, men to stykker er ikke så ille det heller. Uansett vil ingen fra Stall Bacalao være til stede under JGP helgen noe som er veldig skuffende, men det henger nok litt sammen med diverse ferie, og en litt lite motivert gjeng om dagen. Det har ikke akkurat gått veldig bra i det siste. Vi håper på noen positive svar i helgen, og de trenger ikke å være så store heller;)

Royalty Street starter torsdag på Jarlsberg. Han har blitt vallak siden sist og fått det litt roligere, men vært i full trening. Fikk sitt første jobb sist uke og gikk 2000 meter på 1,19 på en bløt bane. Han fungerte veldig bra så det blir spennende å se han i løp. Denne starten tar vi som en gjennomkjøring og satser alt på en god opplevelse. En god premie er målet. Vi krysser fingrene for at dette er starten på en opptur for hesten vi har hatt store forventninger til.

Cash Street starter på søndag. Han trakk spor 12 mot noen veldig gode hester. Han ser fin ut i trening, men herfra blir det å kjøre etter en god premie og kanskje siste trippelplassen. Uansett skulle han være heldig med posisjonene så kan han være med der framme.

Goldie Street er på plass hos Cato og Bente og har funnet seg veldig godt til rette. Hun så veldig fin ut da hun kom så Martine Sørvik har lagt ned en stor jobb her i følge Cato. Utfordringen til hesten er å få kroppen i orden, hun sliter med diverse så vi gir henne tid så ser vi om det blir start i august. Det står ikke på kapasiteten til hesten. Hun må bare få kropp og energi i orden.

Russel Street kommer seg for hver uke hos Morten A. Pedersen. Vi gir han noen uker til med skikkelig trening før vi starter. Han ømmer litt i høyre framkne, men er i full trening. Morten mener dette kommer til å bli en veldig bra hest, trenger bare noen uker før vi starter. Det kan bli en veldig spennende høst med denne karen!

Coktail Street trener fint og gjør hele tiden det som han får beskjed om, flott type som det blir spennende å følge framover.

Genius Street har kommet seg veldig og er helt klart på høyde med de beste i Estland, kanskje den beste i følge Haugstad. Stor kapasitet og et flott trav. Dette kombinert med et bestemt gemytt gjør henne super spennende.

Pearl Street er nå på fullt tilbake etter en periode litt roligere mtp at hun har vært i vekst. Trener fint nå og gjør ting veldig lett.

Dream Street vokser veldig om dagen og kommer til å bli stor. Kommer seg stadig, men er noen hakk etter de andre enda.

Ingen kommentarer: