onsdag 31. oktober 2018

Pearl Street til start lørdag og rapport på toåringene

Pearl Street starter på Sørlandet lørdag. Hun starter i et hoppeløp med kr 20.000.- i første. Hun trakk et fin sjuendespor med Høitomt i vogna. Hoppa trener fortsatt fint og er flott utvikling, noen hun viste i sin siste start. Vi stiller til start med ambisjoner.

Orlando Street har tatt jobbet på Biri veldig fint og alt ser bra ut i trening. Jobbet på Biri var veldig positivt så det er lov å være optimist. Vi håper utviklingen fortsetter så kan dette bli spennende til våren.

Amazing Street trener fortsatt fint, men får det litt roligere en periode nå ettersom hun er i ganske kraftig vekst. Hun har vært i trening så lenge nå at noen rolige dager gjør ikke noe. Hesten kommer til Norge om ikke alt for lenge, det blir spennende å høre rapporter både her og der. Hoppe som vi gleder oss til å se i banen.

Happy Street er nå i full gang igjen etter litt service og Pål Buer er meget fornøyd. Gode verdier på det meste sies det derfra. Han blir ganske stor 160 cm bak nå, men ingen tung type. Meget spennende hest som vi håper holder seg hel, da kan dette bli artig til våren.

Ingen kommentarer: